Aktuális

Közlemény: horvát nemzetiségi képviselők választása

2019. augusztus 23.

A települési polgármester- és önkormányzati képviselő-választással egy időben, tehát október 13-án horvát nemzetiségi önkormányzati képviselők választása is lesz Felsőcsatáron – közölte a Toronyi Helyi Választási Iroda vezetője.

Tovább olvasom

Bucsuban játszik szerdán kupameccset a Felsőcsatár csapata

2019. augusztus 23.

A Halmosi Zoltánról elnevezett Vas Megyei Kupa második fordulójába jutott Felsőcsatári KSK augusztus 28-án, szerdán Bucsuban játszik a továbbjutásért, a mérkőzés este fél 6-kor kezdődik.

Tovább olvasom

Választási tájékoztató a települési nemzetiségi képviselőjelölteknek

2019. augusztus 23.

A települési nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt bejelentéséről, az ajánlások gyűjtéséről, az ajánlóívek leadásáról, a jelöltek nyilvántartásba vételéről is tájékoztatja az érintetteket közleményében a Toronyi Helyi Választási Iroda.

Tovább olvasom

Tűzoltó jubileum Felsőcsatáron – felavatták az új szertárat

2019. augusztus 23.

Vasárnap ünnepelték Felsőcsatáron a helyi tűzoltó testület megalakulásának 130. évfordulóját. Az események sorában délelőtt 11 órakor felavatták az új tűzoltó szertárat, átadták és megáldották a tűzoltó gépjárműveket.

Tovább olvasom

Választási tájékoztató képviselőjelölteknek, jelölő szervezeteknek

2019. augusztus 22.

A Toronyi Helyi Választási Iroda újabb közleményében a képviselőjelöltek állításának általános szabályairól, az ajánlóívek igényléséről, az ajánlások gyűjtéséről és a jelöltek bejelentéséről is tájékoztatnak.

Tovább olvasom

Tűzoltó jubileum Felsőcsatáron – ünnepi szentmise

2019. augusztus 22.

Megalakulásának 130. évfordulóját ünnepelte vasárnap a Felsőcsatári Önkéntes Tűzoltó Testület. A nagyszabású ünnepségsorozat délelőtt tíz órakor az elhunyt tűzoltók emlékének szentelt misével kezdődött.

Tovább olvasom

Választási tájékoztató polgármesterjelölteknek, jelölő szervezeteknek

2019. augusztus 21.

Tájékoztatót tett közzé a Toronyi Helyi Választási Iroda a polgármesterjelöltek, illetve a jelölő szervezetek részére, ami egyebek között a jelöltállítás általános szabályait, valamint az ajánlóívek leadásának határidejét is tartalmazza.

Tovább olvasom

Iskolakezdési és gyermeknevelési támogatást lehet igényelni

2019. augusztus 21.

Felsőcsatár Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a szülők anyagi terheinek enyhítése érdekében iskolakezdési, illetve egyszeri gyermeknevelési támogatással segít. A kérelmeket szeptember 6-áig várják.

Tovább olvasom

Minimális vereséggel nyitotta az őszi szezont a Felsőcsatár

2019. augusztus 21.

Bajánsenyén kezdte meg szombaton az őszi pontgyűjtést a Felsőcsatár együttese a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. Minimális, egy gólos vereséget szenvedett.

Tovább olvasom

Emlékeztető: vasárnap tűzoltó jubileumot ünnepel a falu

2019. augusztus 15.

Az új tűzoltó szerház átadásával, a tűzoltó gépjárművek megáldásával, emlékmisével, búcsúi forgataggal és bállal ünnepli Felsőcsatár augusztus 18-án, vasárnap a helyi önkéntes tűzoltó testület megalakulásának 130. évfordulóját.

Tovább olvasom