Aktuális

Képeslap is készült az énekkari és táncos jubileumra

2017. október 18.

Felsőcsatári képeslap is készült a Rozmaring énekkar és a HKD Četarci tánccsoport megalakulásának tizedik évfordulójára, amit október 21-én, szombaton ünnepelnek a jubiláns együttesek.

Tovább olvasom

Osztályról osztályra, majd az oviban is jártak Meseország nagykövetei

2017. október 17.

A Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola alsó tagozatának valamennyi osztályát, majd pedig az óvodásokat is meglátogatták a magyar népmese napján Meseország nagykövetei, hogy megörvendeztessék a gyerekeket egy-egy nagyszerű történettel.

Tovább olvasom

Kalap Jakab Bábszínháza a felsőcsatári kultúrházban

2017. október 16.

Madarak és fák címmel mutatta be zenés darabját pénteken délután a felsőcsatári kultúrházban Kalap Jakab Bábszínháza. A társulat legközelebb december 8-án vendégszerepel ugyanitt, de tavasszal is láthatja őket a helyi közönség.

Tovább olvasom

Szerdán tartja következő ülését a felsőcsatári képviselő-testület

2017. október 13.

A felsőcsatári iskola épületeinek energetikai korszerűsítéséről is lesz beszámoló a település képviselő-testületének soron következő nyilvános ülésén, amit október 18-án, szerdán délután 5 órai kezdettel tartanak az önkormányzati hivatalban.

Tovább olvasom

Az idén is kapnak tűzifát a rászoruló felsőcsatári családok

2017. október 12.

Több mint kétezer-kétszáz önkormányzat, köztük a felsőcsatári is kap központi támogatást, miután sikerrel szerepelt a Belügyminisztérium által meghirdetett szociális tüzelőanyag-pályázaton. Felsőcsatárra 480 ezer forint érkezik a rászoruló családok támogatására.

Tovább olvasom

Díjazták a szüreti felvonuláson a legjobb jelmezt, traktort és borászt

2017. október 10.

Krancz Tibor és felesége nyerte Felsőcsatáron a szüreti jelmezversenyt, a tűzoltó egyesület díszítette fel a legötletesebben a traktort, míg Pezenhoffer Antalné, Rózsa lett az idei legjobb borász. A mustivó verseny legjobbja Jacsev Menyhért, fröccsivásban pedig Agg Áron győzött.

Tovább olvasom

Nem kellett erőlködnie a Csepregnek, könnyedén győzött

2017. október 9.

A Ják után egy másik bajnokesélyes otthonában, Csepregen szenvedett vereséget vasárnap a Felsőcsatár együttese a nyolcadik fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Tovább olvasom

Több mint félszáz kép a galériában a szombati szüreti felvonulásról

2017. október 9.

Kellemes őszi idő, remek hangulat, féktelen jókedv, sok száz felvonuló, illetve érdeklődő – összességében így lehetne jellemezni a nagyszerűen sikerült szombati felsőcsatári szüreti felvonulást. Minderről a képek is tanúskodnak.

Tovább olvasom

Elismerő oklevelet kaptak a felsőcsatári tűzoltók a nardai mentésért

2017. október 6.

Emléklapokat adtak át a Megyeházán azoknak az önkéntes tűzoltó egyesületeknek, köztük a felsőcsatárinak, amelyek segédkeztek az augusztus 10-ei rendkívüli időjárás okozta viharkárok felszámolásában.

Tovább olvasom

Ha esik, ha fúj, mindenképpen lesz szüreti móka szombaton

2017. október 5.

Semmi se akadályozhatja meg az október 7-ére, szombatra tervezett szüreti mulatságot Felsőcsatáron. Ha esik, ha fúj, mindenképpen megtartják a programot. Ha nem az utcán, akkor a kultúrházban – közölték a szervezők.

Tovább olvasom