Aktuális

Szentpéterfa-Felsőcsatár párharccal kezdődik vasárnap a bajnokság

2018. augusztus 17.

Idegenben, az örök rivális Szentpéterfa ellen kezdi meg bajnoki szereplését vasárnap a Felsőcsatári KSK a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. Cikkünk végén mutatjuk az őszi szezon sorsolását.

Tovább olvasom

A hétfői búcsúra befejeződött a templomtorony felújítása

2018. augusztus 16.

Az augusztus 20-ai, Szent István-napi búcsúra befejeződött a felsőcsatári római katolikus templom tornyának restaurálása. A hétfői, reggel háromnegyed kilenckor kezdődő ünnepi hálaadó szentmise főcelebránsa P. Stefan Vukits OMV lesz.

Tovább olvasom

Gyermek ügyességi verseny is lesz az idei sportnapon

2018. augusztus 15.

Gyermekeknek szóló ügyességi versennyel és más újdonságokkal bővült az idei felsőcsatári sportnap, amit augusztus 20-án, hétfőn délután rendez a helyi sportpályán a település önkormányzata. Mutatjuk a teljes programkínálatot.

Tovább olvasom

Népegészségügyi felmérés kezdődik szeptember 1-jétől

2018. augusztus 14.

Népegészségügyi felmérést, táplálkozási és tápláltsági vizsgálatot végez az ország mintegy másfél száz településén szeptember 1-je és december 15-e között az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet.

Tovább olvasom

A felsőcsatári táncosok sikere a büki horvát fesztiválon

2018. augusztus 13.

A felsőcsatári HKD Četarci tánccsoport is fellépett szombaton a Büki Művelődési Központ Átriumában megtartott 16. Horvát Kulturális Fesztiválon, ahol helyi a Danica énekkar ünnepelte megalakulásának 15. évfordulóját.

Tovább olvasom

Zeneiskolai növendékek adtak hangversenyt a hegyi kápolnában

2018. augusztus 9.

A szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola növendékei adtak táborzáró hangversenyt múlt pénteken a felsőcsatári hegyi kápolnában. A fiatalok – kísérőikkel – a felsőcsatári gyermeküdülőben táboroztak csaknem egy héten át, közben több kerékpáros túrát is tettek.

Tovább olvasom

Újjáalakul a Četarska Mladina, hétfőn gyűlést tart az egyesület

2018. augusztus 8.

Gyűlésre várja jelenlegi és leendő tagjait, szimpatizánsait és segítőit a felsőcsatári Četarska Mladina Kulturális Egyesület, az újjáalakulás szándékával meghirdetett megbeszélés augusztus 13-án, hétfőn este 7 órakor lesz a kultúrházban.

Tovább olvasom

Augusztus 20-án lesz az idei sportnap, főzőversennyel

2018. augusztus 7.

A templom búcsúnapján, augusztus 20-án, hétfőn tartja az idén a sportnapot a felsőcsatári önkormányzat. Az események kora délután kezdődnek a sportpályán, lesz főzőverseny is, amelyre előzetes jelentkezéseket várnak.

Tovább olvasom

Új felállásban kezd a Felsőcsatár a megyei másodosztályban

2018. augusztus 6.

A korábbi három helyett két csoportba osztották a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokságban szereplő csapatokat az őszi idény megkezdése előtt. Felsőcsatár a déli csoportba kapott besorolást, ahol számos Körmend környéki csapat is indul.

Tovább olvasom

Tudnivalók a lomtalanítási akcióról – a fémeket a tűzoltók gyűjtik

2018. augusztus 2.

Felhívást tett közzé a felsőcsatári önkormányzat az augusztus 13-ára tervezett lomtalanítással kapcsolatban, amit a postaládákba is eljuttatnak. Fontos tudni, hogy lesz e-hulladék gyűjtés is, továbbá a fémeket a helyi tűzoltók gyűjtik majd be.

Tovább olvasom