Aktuális

A sokácok és bunyevácok földjére kirándultak a felsőcsatáriak

2017. augusztus 17.

Két napos autóbuszos kirándulást szervezett Mohácsra, az ott élő horvátokhoz, a Felsőcsatári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat. A kirándulók részt vettek a babfőző fesztiválon, majd hazafelé Baját is útba ejtették.

Tovább olvasom

Kiesett a kupasorozatból, bajnoki rajtra készül a Felsőcsatári KSK

2017. augusztus 16.

Kiesett a Magyar Kupa Halmosi Zoltánról elnevezett megyei sorozatából a Felsőcsatári KSK, miután az első fordulóban, vasárnap vereséget szenvedett a Tápláni KSK csapatától. E hét szombatján pedig kezdődik a bajnokság, csapatunk Sébe látogat.

Tovább olvasom

Kilenc versenyszámban hirdettek győztes(eke)t a sportnapon

2017. augusztus 15.

Kellemes idő, remek hangulat, több száz résztvevő – jól sikerült az idei felsőcsatári sportnap, az önkormányzat hagyományos augusztusi rendezvénye. Este kilenc versenyszámban hirdettek győztest, illetve győzteseket.

Tovább olvasom

Augusztus 25-éig lehet igényelni az iskolakezdési támogatást

2017. augusztus 15.

A szülők iskolakezdési terheinek enyhítése érdekében beiskolázási támogatással segít a felsőcsatári önkormányzat. A kérelmet augusztus 25-éig lehet beadni a helyi önkormányzati hivatalban, a megítélt támogatási összeget szeptember elején kifizetik.

Tovább olvasom

Készül Felsőcsatár települési arculati kézikönyve

2017. augusztus 7.

Fórumot hirdetett a felsőcsatári önkormányzat, ahol részletes tájékoztatást kaptak az érdeklődők a település most készülő arculati kézikönyvéről. A helyhatóság várja és gyűjti a lakosság észrevételeit, javaslatait, hogy beépíthessék azokat a kézikönyvbe.

Tovább olvasom

Vasárnap éjfélig meghosszabbították a harmadfokú hőségriadót

2017. augusztus 4.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb előrejelzéseit figyelembe véve dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár vasárnap éjfélig meghosszabbította az érvényben lévő harmadfokú hőségriasztást.

Tovább olvasom

Két év alatt több mint százezren látogattak Felsőcsatár weblapjára

2017. augusztus 4.

Júliusban elérte, azóta már meg is haladta a százezret a felsőcsatári weblap egyedi látogatóinak a száma. Mindez azt jelenti, hogy két év alatt sikerült produkálni ezt a meglehetősen magas számot. Részletesebb adatokkal is szolgálunk, meg fog lepődni.

Tovább olvasom

Négyszázezer forint értékű vashulladék a felsőcsatári tűzoltóknak

2017. augusztus 3.

A falu lakóinak felajánlásaiból mintegy négyszázezer forint értékű vashulladékot gyűjtöttek össze a Felsőcsatári Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. A pénzt a tűzoltóautók garázsának építésére használják fel.

Tovább olvasom

Íme, a jövő szombati sportnap programja és időbeosztása

2017. augusztus 2.

Elkészült a jövő szombati felsőcsatári sportnap programja és időbeosztása. Újdonság, hogy negyed négykor közös bemelegítést tart a sportpályán a Fitt & Well sportklub, amit Tóth Csaba erőemelő bemutatója követ. Az óriás dzsungelcsúszdát egészen este 8-ig lehet használni.

Tovább olvasom

Mától a legmagasabb fokú hőségriasztás van érvényben

2017. augusztus 1.

A legmagasabb, harmadfokú hőségriadót rendelte el ma nulla órától péntek éjfélig az ország egész területére az Országos Meteorológiai Szolgálat előjelzései alapján dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár.

Tovább olvasom