Aktuális

Műsorral, vacsorával kedveskedtek a falu idős lakóinak

2017. december 12.

Csaknem két órás kulturális műsorral, vacsorával és pénzbeli ajándékkal kedveskedett a falu idős lakóinak a felsőcsatári önkormányzat a szépkorúak karácsonyváró délutánján, amit vasárnap rendeztek a helyi művelődési házban.

Tovább olvasom

Karácsonyra hangolta a gyerekeket Kalap Jakab Bábszínháza

2017. december 11.

Újra eljött a felsőcsatári kultúrházba Kalap Jakab Bábszínháza, a művészek ezúttal a Négy évszak című bábkoncerttel örvendeztették meg az óvodásokat és az általános iskola alsó tagozatos tanulóit.

Tovább olvasom

Harmincnégy helyre jutott az idén a szociális célú tűzifából

2017. december 7.

Befejeződött Felsőcsatáron az idei télre segítségként adott, szociális célú tűzifa kiszállítása az arra jogosult családokhoz, személyekhez. Összesen harmincnégy helyre jutott egy, illetve két köbméter fa, amit rászorultság alapján határozott meg a képviselő-testület.

Tovább olvasom

Ajándékot vitt a Mikulás a felsőcsatári óvodásoknak

2017. december 6.

Meglátogatta a gyerekeket a Mikulás a felsőcsatári óvodában. Nem érkezett üres kézzel, a puttonya tele volt ajándékokkal: kifestőkkel, könyvekkel, cukorkákkal – jutott is belőle minden apróságnak és az óvónőknek is.

Tovább olvasom

Felsőcsatár is szerepel a horvátok 2018-as falinaptárán

2017. december 5.

Mozaikképp összeállítással Felsőcsatár is helyet kapott az Országos Horvát Önkormányzat 2018-as falinaptárán. Februárt illusztrálják a fotókkal, amelyeken a rozmaringszedés kapott központi helyet.

Tovább olvasom

Vasárnap délután lesz a kultúrházban a szépkorúak délutánja

2017. december 4.

Karácsonyváró délutánra, meghitt, ugyanakkor vidám összejövetelre hívja a felsőcsatári önkormányzat a település szépkorú lakóit. A találkozó december 10-én, vasárnap délután 3 órakor kezdődik a kultúrházban.

Tovább olvasom

Közmeghallgatáson adott számot a munkájáról a képviselő-testület

2017. december 1.

Az idei évre kitűzött célokról, a vállalt feladatokról, azok teljesítéséről számolt be a település lakóinak az év végi közmeghallgatáson a felsőcsatári képviselő-testület.

Tovább olvasom

A horvát nemzetiségi önkormányzat beszámolója az idei munkáról

2017. november 29.

Beszámolót tartott a felsőcsatári horvát nemzetiségi önkormányzat a testület idei munkájáról a legutóbbi közmeghallgatáson. A beszámolót Pezenhoffer Antalné, az önkormányzat elnöke ismertette a hallgatósággal.

Tovább olvasom

Házhoz mentek a szakmák az iskolában a pályaorientációs napon

2017. november 28.

Pályaorientációs napot tartottak a Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola diákjainak. Ezen alkalomból számos szakma képviselői tartottak élménybeszámolót, illetve tájékoztatót saját szakterületük leglényegesebb ismérveiről.

Tovább olvasom

Az egy pont is alig jött össze a Felsőcsatárnak az idényzárón

2017. november 27.

A hosszabbítás utolsó percében sikerült az egy pontot megtartania a Felsőcsatárnak a Táplán elleni vasárnapi mérkőzésén az őszi idény utolsó fordulójában a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Tovább olvasom