Aktuális

Költségvetési témák a képviselő-testület szerdai ülésén

2017. április 28.

Több, a tavalyi költségvetést érintő téma szerepel a felsőcsatári képviselő-testület soron következő, május 3-án, szerdán délután öt órára meghirdetett ülésén. A nyilvános tanácskozás az önkormányzati hivatal épületében lesz.

Tovább olvasom

A felsőcsatári iskola csapata lett az első a közlekedési versenyen

2017. április 26.

A nyolc résztvevő csapat közül az első helyen végeztek a felsőcsatári iskola tanulói a szombathelyi Reményik iskolában megrendezett közlekedési, közbiztonsági, elsősegélynyújtó, környezet- és katasztrófavédelmi versenyen.

Tovább olvasom

Horvát népdalban és mai slágerben is kiválóan teljesítettek

2017. április 25.

Ismét megrendezte a felsőcsatári általános iskola a helyi művelődési házban a Grajam regionális dalfesztivált, amelyen öt településről tizennyolc diák lépett fel. A zsűri egyöntetű véleménye szerint az idén is igen magas színvonalú volt a dalverseny.

Tovább olvasom

Könnyedén győzte le a listavezető a továbbra is gyengélkedő Felsőcsatárt

2017. április 24.

Öt gólt rúgott a listavezető Vasszécseny hazai pályán a továbbra is gyengélkedő Felsőcsatárnak a huszonnegyedik forduló szombati mérkőzésén a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Tovább olvasom

Szerdán lesz a gyermekek óvodai beíratása Felsőcsatáron

2017. április 20.

A felsőcsatári óvoda értesíti a szülőket, hogy a gyermekek beíratása a 2017/18-as tanévre április 26-án, szerdán reggel 7 órától délután fél 5-ig lesz az intézményben.

Tovább olvasom

Iskolai szavalóversenyt rendeztek Felsőcsatáron a költészet napján

2017. április 19.

Sok éves hagyományt követve az idén is szavalóversennyel ünnepelték a költészet napját a felsőcsatári általános iskola tanulói. Születésének kétszázadik évfordulója alkalmából ebben az évben Arany János és az ő költészete kapott kiemelt figyelmet.

Tovább olvasom

Rendkívüli időjárásra, veszélyekre figyelmeztet a katasztrófavédelem

2017. április 19.

Figyelmeztető előrejelzést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat az április 19-20. közötti időszakra. Nagy mennyiségű csapadékra kell számítani, a hegyekben vastag hótakaró képződhet, de az ország nyugati részén síkvidéken is valószínű az eső mellett havas eső, havazás.

Tovább olvasom

A húsvéti nyúl se hozta meg a várva várt pontokat

2017. április 18.

A Bozsok csapata is győztesen hagyta el a felsőcsatári pályát a huszonharmadik fordulóban húsvétvasárnap lejátszott mérkőzésen a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Tovább olvasom

A civil szervezetek támogatásáról is tárgyal szerdán a képviselő-testület

2017. április 13.

Hét napirendi pont szerepel a felsőcsatári képviselő-testület április 19-én, szerdán délután fél 5-kor az önkormányzati hivatalban kezdődő soron következő ülésén. A napirendek nyilvánosak.

Tovább olvasom

Újra lehet műanyag zsákokban gyűjteni a hulladékot, elszállítják

2017. április 12.

Ahogy az tavaly év végéig bevett szokás volt Felsőcsatáron, mostantól a kommunális hulladékelszállítási feladatokkal január 1-jétől megbízott Müllex Kft. is elszállítja a kuka mellé kihelyezett, műanyag zsákban gyűjtött szemetet.

Tovább olvasom