Aktuális

Felsőcsatár adott otthont a hétvégi hűségtúra központi eseményének

2020. július 13.

Tizedik alkalommal rendezte meg a hétvégén a lovas hűségtúrát a Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület a hűség falvaiban. A szombati nap központi eseményének Felsőcsatár adott otthont. Több helyszínen zajlottak a programok.

Tovább olvasom

Rendkívüli, nyilvános ülést tart hétfőn a képviselő-testület

2020. július 10.

Rendkívüli, nyilvános ülést tart július 13-án, hétfőn este 7 órai kezdettel a helyi kultúrházban Felsőcsatár Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. Ezen döntenek egyebek mellett a falugondnoki busz beszerzésére irányuló pályázatról is.

Tovább olvasom

Töltse ki ön is az interaktív tűzvédelmi teszteket!

2020. július 9.

Interaktív tűzvédelmi tesztek kitöltését kéri a lakosságtól az Országos Tűzoltósági Főfelügyelőség. A tesztek kitöltői ily módon mérhetik fel a tűzvédelmi tudásukat, emellett lehetőséget kapnak arra, hogy bővítsék ebbéli ismereteiket.

Tovább olvasom

Videófilmen a felsőcsatári iskola elmúlt tanévének történései

2020. július 8.

Tizenkét perces videófilmet tett közzé a Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola a honlapján az intézmény elmúlt tanévének legfontosabb történésein készült fotók és mozgóképek felhasználásával. Érdemes végignézni.

Tovább olvasom

Változott a fogászati ügyeleti ellátás rendelési ideje

2020. július 7.

A felsőcsatári lakosoknak július 1-jétől a fogászati ügyeleti ellátás hétvégén, továbbá munkaszüneti és ünnepnapon reggel 8 és délután 2 óra között történik Szombathelyen, a Wesselényi Miklós utca 4. szám alatti rendelőben.

Tovább olvasom

Mutatjuk a hűségtúra szombati felsőcsatári állomásának programját

2020. július 6.

Tizedik alkalommal rendezi meg a hűségtúrát az elkövetkezendő hétvégén a Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület, az esemény védnöke Fekete Péter államtitkár és dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke.

Tovább olvasom

Száznál több új könyv érkezett a felsőcsatári könyvtárba

2020. július 2.

Egészen pontosan százhat új kiadású könyv, köztük felnőtteknek és gyermekeknek szóló kiadvány, továbbá néhány dvd film és cd-re rögzített hangjáték érkezett a felsőcsatári könyvtárba, ahol holnaptól ezek is kikölcsönözhetőek.

Tovább olvasom

Szerdán a hivatali ügyfélfogadás és az áramszolgáltatás is szünetel

2020. június 30.

Július 1-jén, szerdán a köztisztviselők napja lesz, ezért ezen a napon szünetel az ügyfélfogadás a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatalban. A hivatal dolgozói az ügyfelek megértését kérik és köszönik.

Tovább olvasom

A különleges jogrend utáni első ülésüket tartják kedden a képviselők

2020. június 29.

A koronavírus járvány miatt elrendelt különleges jogrend megszüntetése utáni első ülését tartja a felsőcsatári képviselő-testület június 30-án, kedden este 6 órakor a helyi kultúrház klubjában. Mutatjuk az ülés napirendjét.

Tovább olvasom

Gráczer Flóra Patrícia az iskola “Jó tanuló, jó sportoló” kitüntetettje

2020. június 25.

A hatodik osztályos Gráczer Flóra Patrícia kapta az idén a felsőcsatári iskola “Jó tanuló, jó sportoló” kitüntetését, míg a második osztály a legjobb tanulmányi átlaggal tűnt ki a “mezőnyből”. Mindez az intézmény tanévzáróján kapott nyilvánosságot.

Tovább olvasom