Aktuális

Iskolalátogatásra hívják a leendő elsősöket és a szüleiket

2018. október 17.

Iskolalátogatásra és közös programokra hívja a nagycsoportos óvodásokat és a szüleiket a Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola. Az első iskolaelőkészítő foglalkozást október 26-án, jövő pénteken tartják.

Tovább olvasom

Köszönik az óvodások a szüreti jótékonykodást

2018. október 16.

Több, mint százezer forint gyűlt össze az óvoda, illetve az intézmény lakóinak javára a felsőcsatári szüreti felvonuláson jótékonykodó személyek jóvoltából. Az óvoda vezetősége közleményben köszönte meg a segítséget.

Tovább olvasom

Harcos meccs Náraiban, egy pontot elhozott a Felsőcsatár

2018. október 15.

Küzdelmes, helyenként a sportszerűség határait is súroló mérkőzésen döntetlen játszott Náraiban vasárnap a Felsőcsatár a kilencedik fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában.

Tovább olvasom

A megyei közgyűlés elnökének elismerését kapta a Váradi házaspár

2018. október 11.

A felsőcsatári Váradi házaspár is átvehette a megyei közgyűlés elnökének emlékplakettjét, amivel az idősebb generációknak a családokért, a városért, nem utolsósorban az országért végzett áldozatos munkáját ismerték el.

Tovább olvasom

Két garnitúra új gumiabroncsot kaptak a felsőcsatári tűzoltók

2018. október 10.

Két garnitúra új gumiabroncsot nyert a Felsőcsatári Önkéntes Tűzoltó Testület az egyesület kisbuszára a Hankook Tire Magyarország Kft.  abroncsadományozási programjában meghirdetett pályázatán.

Tovább olvasom

Nem erőltette meg magát a listavezető Felsőcsatáron

2018. október 9.

Tovább tart a Felsőcsatár vergődése, a csapat sorozatban a hatodik mérkőzését veszítette el vasárnap a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában lejátszott nyolcadik fordulós mérkőzésen.

Tovább olvasom

Még a tejeskannából is bort mértek a szüreti felvonuláson

2018. október 8.

Az idén is nagy sikere volt a szüreti felvonulásnak és a bálnak Felsőcsatáron. Több százan vonultak végig szombaton a település utcáin, nagyszerűen sikerült bemutatni a vendégeknek, hogy milyen is a “A mi kis falunk, Felsőcsatár” ilyenkor, szüret idején.

Tovább olvasom

Jótékonysági vásárt tart az óvoda a szüreti felvonuláson

2018. október 4.

Ahogy a korábbi esztendőkben, úgy az idén is műsorral készül a szombati szüreti felvonulásra a Felsőcsatári Óvoda-Čuvarnica. Az intézmény továbbá ezúttal is megtartja a jótékonysági vásárát az önkormányzati hivatal épülete előtt.

Tovább olvasom

Pénteken elszállítják a szelektív hulladékot Felsőcsatárról

2018. október 3.

Eredetileg október 3-án, azaz ma tervezte elszállítani a szolgáltató a szelektív hulladékot Felsőcsatárról, ám erről nem értesítették időben az önkormányzatot. A polgármester és a jegyző intézkedésére e hét péntekén viszik el a házak elé kitett zsákokat.

Tovább olvasom

A Nádasd se kímélte a Felsőcsatárt, súlyos vereség a vége

2018. október 2.

Másodszor szenvedett hét gólos vereséget, ezúttal a Nádasd ütötte ki a Felsőcsatárt a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában a vasárnap lejátszott hetedik fordulós mérkőzésen.

Tovább olvasom