Aktuális

Farsangi sütiből lesz az iskola projektora Felsőcsatáron

2017. február 27.

Mindig van új ötlet, ha jelmezbe kell bújni – ez újra bebizonyosodott a felsőcsatári iskolások pénteki farsangi délutánján, amit a kultúrházban rendeztek meg. A legjobb ötleteket, jelmezeket ezúttal is díjazták.

Tovább olvasom

Hazai pályán kezdi a tavaszi idényt március 5-én a Felsőcsatár

2017. február 24.

Közzétette a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség a másodosztályú bajnokság Szombathelyi-csoportja tavaszi rajtjának sorsolását. Eszerint a Felsőcsatár március 5-én hazai pályán kezd, az ellenfél pedig a Gyöngyöshermán-Szentkirály csapata.

Tovább olvasom

Bállal kezdődik és végződik a négy napos rozmaringos farsangfarka

2017. február 23.

Szombaton, február 25-én a kultúrházban tartandó farsangi bállal veszi kezdetét Felsőcsatáron a négy napos rozmaringos farsangfarka, ami húshagyó kedden este a rozmaring bállal fejeződik majd be a Pezi Fogadóban.

Tovább olvasom

Március 1-jén és április 5-én az ügyelet fogadja a betegeket

2017. február 22.

Az orvosok egész napos továbbképzése miatt március 1-jén, szerdán és április 5-én, ugyancsak szerdán nem lesz rendelés a szombathelyi kistérséghez tartozó településeken, így a felsőcsatári körzetet érintően Nardán sem.

Tovább olvasom

Három felsőcsatári a tűzoltó tanfolyamot sikeresen elvégzők között

2017. február 20.

A Felsőcsatári Önkéntes Tűzoltó Egyesület két leendő és egy tényleges tagja is sikeresen elvégezte azt a negyven órás tanfolyamot, ami feltétele az önkéntesek bevethetőségének. A tanfolyam vizsgával zárult az elmúlt hétvégén.

Tovább olvasom

Ének- és táncpróba, zsírégetés – élénk közösségi élet a kultúrházban

2017. február 17.

Élénk a közösségi élet a felsőcsatári kultúrházban, nem ritka az olyan este – mint a legutóbbi csütörtökön is – amikor minden helyiség foglalt. A kulturális csoportok a fellépéseikre készülnek, míg sok lány és asszony zsírégetésbe fogott.

Tovább olvasom

Elhalasztották a szezonnyitó fordulót a megyei labdarúgó bajnokságban

2017. február 16.

Egy héttel elhalasztotta a megyei labdarúgó bajnokság tavaszkezdő fordulójának időpontját a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség. Így a csapatok – köztük a felsőcsatári – nem február utolsó hétvégéjén, hanem március 4-én és 5-én lépnek először pályára.

Tovább olvasom

Minden hónapban tartanak nyílt napot a felsőcsatári iskolában

2017. február 15.

Élénk érdeklődést mutattak a szülők – különösen az alsó tagozatban – a gyermekeik órai munkája és fejlődése iránt a felsőcsatári iskolában szerdán megtartott nyílt napon. Legközelebb egy hónap múlva lesz alkalmuk hasonlóra.

Tovább olvasom

Óriáskígyókkal fotózkodtak a gyerekek a felsőcsatári kultúrházban

2017. február 13.

Teknősökkel, óriás pókokkal, óriás siklóval és óriás kígyók néhány különleges változatával ismerkedhettek meg a gyerekek egészen közelről szombaton a felsőcsatári kultúrházban. A legbátrabbak az egyik kígyót a nyakukba is vehették és fotózkodhattak vele.

Tovább olvasom

A költségvetésről is tárgyal szerdán a képviselő-testület

2017. február 10.

Az önkormányzat idei költségvetése is a napirendi pontok között szerepel a felsőcsatári képviselő-testület február 15-én, szerdán délután 4 órára meghirdetett ülésén. A nyilvános tanácskozás az önkormányzati hivatalban lesz.

Tovább olvasom