Aktuális

Hiába volt a figyelmeztetés – megszűnt a hulladéksziget

2018. szeptember 24.

A felsőcsatári képviselő-testület döntése értelmében megszűnt a hulladéksziget a településen, miután többszöri figyelmeztetés ellenére sem sikerült rábírni a lakosokat arra, hogy a rendeltetésüknek megfelelően használják a gyűjtőedényeket.

Tovább olvasom

Az idény eddigi legsúlyosabb vereségét szenvedték el

2018. szeptember 17.

Hét gólos vereséggel tért haza a Felsőcsatár vasárnap a Gyöngyöshermán-Szentkirály otthonából. Ez volt az ötödik forduló a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában.

Tovább olvasom

A felsőcsatári kultúrházban is lehet horgászkártyát igényelni

2018. szeptember 13.

2019. január 1-jétől a horgász regisztráció elvégzését követően a papíralapú horgász igazolványt felváltja a Magyar Horgászkártya. Jövőre már ez a kártya szükséges ahhoz, hogy Magyarország vizein horgászni lehessen. A kártyát a kultúrházban is lehet igényelni.

Tovább olvasom

A felsőcsatári orvosi rendelő felújítása – képeken

2018. szeptember 12.

Szeptember elején megkezdték a felsőcsatári orvosi rendelő külső és belső felújítását. A munkálatok menetéről, a tervezett befejezésről a település képviselő-testületének mai ülésén is szó lesz.

Tovább olvasom

A Bajánsenye elvitte a három pontot Felsőcsatárról

2018. szeptember 11.

Harmadik vereségét szenvedte el vasárnap az őszi idényben a Felsőcsatár együttese, ezúttal a Bajánsenye csapatától kapott ki a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában lejátszott negyedik fordulós mérkőzésen.

Tovább olvasom

Az óvoda működési feltételeiről is tárgyalnak szerdán a képviselők

2018. szeptember 10.

Tizenkét napirendi pont szerepel a felsőcsatári képviselő-testület szeptember 12-én, szerdán délután fél 5-kor az önkormányzati hivatalban kezdődő első őszi ülésén. A témák megtárgyalása ezúttal is nyilvános.

Tovább olvasom

Áramszünet lesz hétfőn a Petőfi utca jelentős részén

2018. szeptember 6.

Az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati ZRt. szombathelyi Áramhálózati Üzeme értesíti a lakosságot, hogy szeptember 10-én, hétfőn áramszünet lesz Felsőcsatáron, a Petőfi utca jelentős részén.

Tovább olvasom

Adófizetési kötelezettség teljesítésére hívják fel a figyelmet

2018. szeptember 5.

Hirdetményben hívja fel az állampolgárok figyelmét a közelgő, szeptember 15-éig esedékes adófizetési kötelezettség teljesítésére a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal.

Tovább olvasom

Vereséggel tért haza a Felsőcsatár az őrségi “túráról”

2018. szeptember 4.

Öt gólt kapott és mindössze egyet rúgott a Felsőcsatár Őriszentpéteren vasárnap a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában a harmadik fordulóban lejátszott mérkőzésen. A csapat neve mellett most két vereség és egy győzelem szerepel.

Tovább olvasom

Tíz elsős kezdte meg a tanulmányait a felsőcsatári “Boldogiskolában”

2018. szeptember 3.

Nyolc osztályban száztizenkét tanulónak, köztük tíz elsősnek csengettek be hétfőn reggel a Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskolában, amely sikeresen csatlakozott egy országosan meghirdetett pályázathoz, és megkapta a „Boldogiskola” címet.

Tovább olvasom