Aktuális

Felsőcsatáriak is ott lesznek Nardán az országos zarándoklaton

2019. május 17.

Mintegy hatszáz zarándokot várnak május 19-én, vasárnap Nardára, az Országos Horvát Önkormányzat tizenharmadik országos zarándoklatának helyszínére. Felsőcsatáriak is ott lesznek az ünnepi szentmisén.

Tovább olvasom

Megrajzolták, kifestették az iskolások a helyet, ahol élnek

2019. május 16.

A hely, ahol élek címmel képzőművészeti pályázatot hirdetett a tanulói körében a Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola. A legkülönfélébb technikákkal készült alkotások közül a legjobbakat kiállították.

Tovább olvasom

Több napos áramszünetre lehet készülni a hegyen

2019. május 15.

Áramszünet lesz június 6-án (csütörtök), 7-én (péntek), 11-én (kedd) és 12-én (szerda) a felsőcsatári szőlőhegy keleti oldalán (hrsz 940/2, 940/5, 1202-1616, kivéve 1207, 1208) reggel 8 órától várhatóan délután 4 óráig.

Tovább olvasom

Nagyon fontos három pont a bennmaradásért

2019. május 14.

Nagy küzdelemben legyőzte a riválisát vasárnap a Felsőcsatár hazai pályán, így egyre biztosabb, hogy a csapat megőrzi a pozícióját a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. Ez volt a 30. forduló mérkőzése.

Tovább olvasom

Már a helyükön vannak a szabadidős sportpark elemei

2019. május 10.

A kivitelezők felszerelték a volt játszótér helyén kialakítandó szabadidős egészség és sportpark egyes elemeit, néhányan már ki is próbálták, hogy milyen gyakorlatokat lehet végezni a “szereken”. Ez persze csak a kezdet.

Tovább olvasom

Felsőcsatár kimaradt a falusi CSOK-ból, a két szomszéd nem

2019. május 8.

A felsőcsatári fiatal házasok kimaradnak a falusi CSOK-ként elhíresült családtámogatási lehetőségből, amint az a támogatott települések országos listájából kiderült. 174 Vas megyei település neve olvasható a kormány által közzétett listán.

Tovább olvasom

Két felsőcsatári iskolás kapott nívódíjat a Grajam fesztiválon

2019. május 8.

Vörös Hannát és Feigl Iringót – mindketten a felsőcsatári általános iskola tanulói – nívódíjjal jutalmazták az idén 18. alkalommal megrendezett Grajam fesztiválon. Összesen három iskola kilenc tanulója lépett színpadra.

Tovább olvasom

Nem okozott nehézséget a Felsőcsatár a Balogunyomnak

2019. május 6.

Hat góllal múlta felül hazai pályán a hetedik helyezett Balogunyom vasárnap a Felsőcsatárt a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában a 29. forduló mérkőzésén.

Tovább olvasom

Tizennégy napirendi pont a képviselő-testület keddi ülésén

2019. május 3.

Rekord számú, tizennégy napirendi pontot tárgyal a felsőcsatári képviselő-testület a május 7-én, kedden délután 5 órakor kezdődő nyilvános ülésén, amit az önkormányzati hivatalban tartanak.

Tovább olvasom

Értékes felsőcsatári győzelem a kiesés elleni harcban

2019. május 2.

Ha nehezen is, de megszerezte a három pontot szerdán a Felsőcsatár a kiesés elleni harcban az utolsó helyezett Viszák legyőzésével a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában.

Tovább olvasom