Aktuális

Kisfilm készült a felsőcsatári iskola elmúlt tanévéről

2019. július 4.

Ez történt velünk az idén… címmel több mint 11 perces kisfilm készült a Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola 2018/2019-es tanévéről. Se szeri, se száma a megörökített eseményeknek, érdemes végignézni.

Tovább olvasom

Július 13-án lesz az idei Pinka-völgyi halas nap

2019. július 3.

Hatodik alkalommal rendezi meg a Pinka-völgyi halas napot a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége. Július 13-án, szombaton várják az érdeklődőket Vaskeresztesen az Alpesi Fogadó és Borház melletti tónál.

Tovább olvasom

Három fiókát nevelnek a felsőcsatári gólyaszülők

2019. július 2.

Három fióka bontogatja a szárnyait ezekben a napokban a felsőcsatári templom közelében lévő gólyafészken. A gólyaszülők láthatóan elégedetten szemlélik az utódaikat, “akik” hamarosan ki is repülhetnek a fészekből.

Tovább olvasom

Mohácson szerepelnek szombaton a felsőcsatári táncosok

2019. július 1.

Július 6-án, szombaton rendezik meg Mohácson a Dunai mosás elnevezésű hagyományőrző programot. Ennek kísérőrendezvényeként kulturális bemutatók is lesznek, ahová meghívták a felsőcsatári HKD Četarci tánccsoportot is.

Tovább olvasom

Hűségtúra: szombaton 3 órakor koszorúzás, majd felvonulás

2019. június 27.

Az idén is megrendezi hűségtúra elnevezésű programját a Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület. Az esemény fővédnöke dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő. A túrázók szombaton érkeznek Felsőcsatárra.

Tovább olvasom

Hétfőn nem lesz ügyfélfogadás a toronyi hivatalban

2019. június 26.

Július 1-je – az idén hétfő – a közszolgálati tisztviselők napja. Ezért ezen a napon szünetel az ügyfélfogadás a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatalban – tájékoztatott Horváth Eszter jegyző.

Tovább olvasom

Itt az újabb értesítés áramkimaradásról, most a hegyet érinti

2019. június 25.

Miközben folyamatos az áramszünet ezekben a napokban Felsőcsatáron, a falurészen, újabb értesítés érkezett áramkimaradásról, ami július 23-án lesz esedékes, mégpedig a szőlőhegy keleti oldalán. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom

Óvodavezetői és óvodapedagógusi állást hirdettek

2019. június 21.

Óvodavezetői és óvodapedagógusi állást hirdetett a felsőcsatári önkormányzat, illetve a Felsőcsatári Óvoda. A pályázatok benyújtási határideje július 22-e, illetve július 8-a. Mindkét foglalkoztatás határozatlan idejű.

Tovább olvasom

Emlékeztető: hétfőtől a faluban is több napos áramszünet lesz

2019. június 19.

A hónap elején a szőlőhegyen, hétfőtől pedig már Felsőcsatár falurészén is több napon át áramszünet lesz a villanyoszlopok és a vezetékek cseréje miatt. Mutatjuk, melyik napon mely utcákat érinti az áramszolgáltatás kimaradása.

Tovább olvasom

Júliustól változik Felsőcsatáron a mobilposta kiállási ideje

2019. június 18.

Július 1-jétől, hétfőtől változik Felsőcsatáron a mobilposta kiállási ideje – közölte a települési önkormányzattal Lakatos János postahelyi üzemeltetési csoportvezető. Az eddigihez képest öt perccel lerövidül a kiállási idő.

Tovább olvasom