Aktuális

Fotókon a múlt és a jelen – Pályázat családoknak, közösségeknek, egyéneknek

2020. szeptember 17.

100 év, 100 fotó, 100 élet címmel hirdetett pályázatot a Nemzeti Művelődési Intézet azzal a céllal, hogy képek segítségével mutassák be az elmúlt 100 éven átnyúló emberi kapcsolatokat, elődeink történeteit az 1920-as évektől napjainkig.

Tovább olvasom

Mikor és hogyan tud segíteni az önkormányzat a karantén idején?

2020. szeptember 16.

Ahogy tavaszi időszakban számos alkalommal előfordult, úgy a koronavírus járvány jelenlegi és várható szakaszában is az önkormányzat segítségére szorulhatnak azok a személyek, akiknél a járványügyi hatóságok karantént rendelnek el.

Tovább olvasom

Felsőcsatár nincs nevesítve az újonnan kijelölt turisztikai régióban

2020. szeptember 16.

Tizenegy új magyarországi turisztikai térséget jelölt ki a kormány, ezek a jövő év végéig 4 milliárd forint támogatást kapnak a stratégiájuk kialakításához – jelentette be Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgató-helyettese.

Tovább olvasom

Napi feladatok elvégzésére keresnek munkavállalót Dozmaton

2020. szeptember 15.

Dozmat Község Önkormányzata teljes munkaidős foglalkoztatással munkavállalót keres a településen történő napi feladatok elvégzésére. A jelentkezéseket az info@gosza.hu e-mail címen vagy a +36/30/9466116-os telefonszámon várják.

Tovább olvasom

Túl nagy feladatnak bizonyult a listavezető Nádasd megállítása

2020. szeptember 14.

Elszenvedte az első vereségét vasárnap a Felsőcsatári KSK a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában az ötödik fordulóban lejátszott mérkőzésen a listavezető és mindeddig hibátlan Nádasd csapata ellen.

Tovább olvasom

Október elejére halasztották a beiskolázási támogatások kifizetését

2020. szeptember 10.

Elhalasztotta a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal vezetője a beiskolázási támogatások korábban mára, illetve holnapra meghirdetett kifizetését. A juttatás átadásának új időpontja október 1-je, illetve 2-a.

Tovább olvasom

Tartsuk távol a kutyákat szombaton a falun áthaladó triatlonistáktól!

2020. szeptember 9.

Felsőcsatárt is érinti szeptember 12-én, szombaton a 36. alkalommal meghirdetett, a koronavírus járvány miatt júliusról mostanra halasztott Vasi Vasember elnevezésű triatlonverseny, aminek várhatóan mintegy 400 résztvevője lesz.

Tovább olvasom

Máris szigorították az iskolákra vonatkozó járványügyi szabályokat

2020. szeptember 9.

Egy héttel az iskolakezdés után szigorította az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az oktatási intézményekre vonatkozó, augusztus közepén kiadott járványügyi szabályozást. Ennek megfelelően a felsőcsatári iskola is módosította az intézkedési tervét.

Tovább olvasom

Jákon is begyűjtötte a három pontot a Felsőcsatári KSK

2020. szeptember 8.

Három mérkőzés után száz százalékos és a tabella harmadik helyére ugrott a Felsőcsatári KSK csapata a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. A felsőcsatáriak a riválisaiknál egy meccsel kevesebbet játszottak.

Tovább olvasom

Két hétig a felsőcsatári hivatalban sem lesz ügyfélfogadás

2020. szeptember 8.

A koronavírus fertőzés miatt elrendelt, illetve önként vállalt karantén következtében nem csak a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatalban, hanem Felsőcsatáron se lesz ügyfélfogadás az elkövetkezendő két hétben – közölte a jegyző.

Tovább olvasom