Aktuális

Óvodavezetői állást hirdettek Felsőcsatáron

2018. november 15.

Óvodavezető munkakör betöltésére hirdetett álláspályázatot Felsőcsatár Község Önkormányzata. December 7-éig várják a jelentkezéseket, a kinevezésről a felsőcsatári és a bucsui képviselő-testület egyetértésével az intézményfenntartó társulás tanácsa dönt.

Tovább olvasom

Hildebrand István a Mennyben érezte magát a hegyi kápolnánál

2018. november 14.

Egy rövid időre visszatért élete első tíz évének színhelyére, Felsőcsatárra hétfőn délután Hildebrand István Balázs Béla-díjas operatőr, videó rendező, egyetemi tanár. Érkezését jelentős média- és közönségérdeklődés kísérte a kultúrházban. Szívesen állt kamera elé és mögé is.

Tovább olvasom

Útlezárás is lesz a szombati katasztrófavédelmi gyakorlat miatt

2018. november 14.

Katasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak november 17-én, szombaton Felsőcsatáron. A különféle mentési műveletek miatt a délelőtti órákban útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek, illetve három helyszínen ellenőrző pontokat állítanak fel.

Tovább olvasom

Jákon sem sikerült a pontszerzés a Felsőcsatár csapatának

2018. november 13.

Az idény utolsó idegenbeli mérkőzésén sem sikerült a pontszerzés a Felsőcsatárnak, a második félidei játék alapján megérdemelten nyert a Ják a tizenötödik fordulóban lejátszott mérkőzésen a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában.

Tovább olvasom

Ovisok Szent Márton-ünnepsége lampionos felvonulással

2018. november 12.

Pénteken rendezték meg a felsőcsatári óvodások hagyományos Szent Márton-ünnepségét és lampionos felvonulását. A szülőkön kívül ezúttal is sok felnőtt csatlakozott a menethez, ami az óvodától a templomig tartott, onnan pedig vissza.

Tovább olvasom

November 13-a a Bursa-pályázatok új beadási határideje

2018. november 7.

Az eredetileg meghirdetett november 6-a helyett november 13-áig meghosszabbították a Bursa Hungarica felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjpályázat beadási határidejét.

Tovább olvasom

Óvodapedagógusi állásra várják a jelentkezőket Felsőcsatáron

2018. november 7.

Óvodapedagógus munkakör betöltésére hirdetett álláspályázatot a Felsőcsatári Óvoda-Čuvarnica. November 23-áig várják a pályázatokat, a kinevezésről az intézmény megbízott vezetője november 30-áig dönt, a munkakör ezt követően betölthető.

Tovább olvasom

Két döntetlennel javított a mérlegén a hétvégén a Felsőcsatár

2018. november 6.

Két fordulót bonyolítottak le a hosszú hétvégén a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. Az alsóházi rangadón idegenben a Csákánydoroszló, hazai pályán pedig a Rábatótfalu ellen is döntetlent ért el a Felsőcsatár.

Tovább olvasom

Szerdán és szombaton szünetel az orvosi rendelés

2018. november 6.

Dr. Grastyán Katalin háziorvos értesíti a lakosságot, hogy november 7-én, szerdán továbbképzés miatt szünetel az orvosi rendelés. Szombaton, november 10-én munkanap lesz, ám az orvosi rendelés ezen a napon se lesz.

Tovább olvasom

Pénteken tartják az ovisok Szent Márton-napi ünnepségét

2018. november 6.

November 9-én, pénteken délután negyed 5-kor kezdődik a Felsőcsatári Óvoda-Čuvarnica Szent Márton-napi ünnepsége és lampionos felvonulása, amire várják a helyi lakosokat.

Tovább olvasom