Aktuális

Az 5-ei áramszünet érinti a szőlőhegyi vízszolgáltatást is

2021. február 25.

Áramszünetről küldött értesítést a szolgáltató a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatalba. Eszerint március 5-én, pénteken csaknem egész napos áramkimaradásra kell számítani Felsőcsatáron, az Arany János utcában.

Tovább olvasom

A tavasz végére befejeződhet az iskolai sportpálya felújítása

2021. február 24.

Néhány héten belül befejezhetik a Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola sportpályájának felújítását, amire pályázati forrásból 37 millió forintot fordítanak. A régi, repedezett aszfalt helyett rekortán borítású pályán sportolhatnak majd a diákok.

Tovább olvasom

Remek győzelemmel nyitotta a tavaszt a Felsőcsatári KSK

2021. február 23.

Az őszi első fordulóból elmaradt Felsőcsatári KSK-Viszák KSE mérkőzést pótolták a csapatok az elmúlt vasárnap, a hazaiak könnyűnek mondható győzelmet arattak a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában.

Tovább olvasom

Kedden szállítják el a szelektíven gyűjtött hulladékot

2021. február 22.

A Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. közlése szerint február 23-án, kedden lesz Felsőcsatáron az aktuális hónapban esedékes szelektívhulladék-gyűjtési nap.

Tovább olvasom

Újabb gyűjtést hirdettek a horvátországi földrengés károsultjainak

2021. február 18.

Újabb gyűjtésre szóló felhívást tett közzé a felsőcsatári települési és horvát nemzetiségi önkormányzat. A község lakóitól ezúttal is a decemberi horvátországi földrengés károsultjainak megsegítésére várnak tartós élelmiszereket.

Tovább olvasom

Fánkkal búcsúztatták a farsangot a felsőcsatári iskolában

2021. február 17.

Minden tanulónak és pedagógusnak jutott a Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskolában abból a sok-sok farsangi fánkból, amivel a vaskeresztesi önkormányzat és az Alpesi Fogadó ajándékozta meg az intézményt.

Tovább olvasom

Februárban pótolja az ősszel elmaradt meccseit a Felsőcsatár

2021. február 16.

A jelenleg ismert versenykiírás szerint február utolsó két hétvégéjén pótolja a Felsőcsatári KSK a bajnokság őszi idényében a pálya használhatatlansága miatt elmaradt két mérkőzését. Előbb a Viszák, aztán a Táplán jön Felsőcsatárra.

Tovább olvasom

Kicserélte a szolgáltató a kiégett utcai lámpákat

2021. február 15.

Karbantartást végzett az elmúlt napokban az E.on Felsőcsatáron, a szolgáltató munkatársai a kosaras járművükkel minden utcát végigjártak és kicserélték az oszlopokon a kiégett világítótesteket.

Tovább olvasom

Az idén utoljára pénteken viszik el a karácsonyfákat

2021. február 11.

Ha valakinek ott van még az udvarán az elszáradt karácsonyfája, azt február 12-én, pénteken reggelre érdemes kitennie a háza elé, hogy elszállítsák – hívja fel a felsőcsatáriak figyelmét az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Tovább olvasom

Felsőcsatári iskolások gyűjtötték a megyében a legtöbb e-kütyüt

2021. február 10.

Vas megye legtöbb használt mobiltelefont és e-kütyüt gyűjtő iskolája lett a tavaly őszi időszakos versenyben a Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, amiért az intézmény 35 ezer forintos alapítványi támogatásban részesült.

Tovább olvasom