Aktuális

Óvodások Szent Márton-napi lampionos felvonulása

2019. november 11.

Szent Mártonra, az egyházmegye védőszentjére emlékeztek pénteken a felsőcsatári óvodások. Az óvoda udvarán bemutatott játékos műsor után a szüleikkel együtt készített lámpácskákat tartva vonultak a templomig, majd vissza.

Tovább olvasom

Elkezdődött a karácsonyi csokigyűjtés ötszáz gyermek számára

2019. november 8.

Negyedik alkalommal indította útjára csokigyűjtési akcióját egy civil szerveződés, amelynek révén a Vas megyei bentlakásos gyermekintézmények ötszáz lakójának karácsonyát szeretnék megédesíteni. Az akciót a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai is segítik.

Tovább olvasom

Vezetőket választott a horvát nemzetiségi önkormányzat

2019. november 7.

Megtartotta alakuló ülését a Felsőcsatári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat. Az öt fős testület tagjai közül elnöknek Sallérné Polyák Annát választották, míg az elnökhelyettesi feladatokat a jövőben Pezenhoffer Veronika látja el.

Tovább olvasom

Tombolafelajánlásokat várnak a tűzoltók a libabálra

2019. november 6.

November 16-án, szombaton rendezi meg a Felsőcsatári Önkéntes Tűzoltó Testület a Szent Márton-naphoz kapcsolódó libabált a helyi kultúrházban. Kezdés este 9 órakor, a báli zenét a Pinka Band szolgáltatja.

Tovább olvasom

Megint a 91. percben veszítette el a meccset a Felsőcsatár

2019. november 5.

Két hét szünet után vesztes mérkőzéssel tért vissza a küzdelmekbe vasárnap a Felsőcsatár labdarúgó csapata a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. A 12. fordulót játszották a csapatok a hétvégén.

Tovább olvasom

Holnap szelektívhulladék-gyűjtési nap lesz Felsőcsatáron

2019. november 4.

A Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. közlése szerint november 5-én, kedden szelektívhulladék-gyűjtési nap lesz Felsőcsatáron.

Tovább olvasom

Pályázati pénzből erősítik meg az Arany János utca burkolatát

2019. október 31.

Csaknem harmincmillió forintot nyert a felsőcsatári önkormányzat az Arany János utca útburkolatának megerősítésére és a padkák kiszélesítésére – jelentette be Konczér Katalin polgármester a képviselő-testület alakuló ülésén.

Tovább olvasom

Csütörtökön szünetel az önkormányzati hivatal ügyfélfogadása

2019. október 30.

A Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal vezetője, Horváth Eszter jegyző értesíti a lakosságot, hogy október 31-én, csütörtökön déli 12 és délután 4 óra között szünetel az ügyfélfogadás a toronyi hivatalban.

Tovább olvasom

Megtartotta alakuló ülését az új összetételű képviselő-testület

2019. október 30.

Kedden este a kultúrházban tartotta alakuló ülését a felsőcsatári önkormányzat új összetételű képviselő-testülete. A polgármester és a négy képviselő letette a hivatali esküt, majd átvették a megbízólevelüket. A grémium Takács Gyulát választotta meg alpolgármesternek.

Tovább olvasom

Hogyan védekezzünk az internet káros hatásaitól?

2019. október 29.

A biztonságos internethasználatról tartott előadást múlt csütörtökön a felsőcsatári kultúrház klubjában Balázsfalvi Gusztávné  nyugalmazott rendőr alezredes, bölcsész, mozgókép és médiapedagógus, pedagógia, média- és tankönyvszakértő.

Tovább olvasom