Aktuális

Emlékeztető: csütörtökön áramszünet az egész faluban

2019. március 26.

Oszlopcsere és gallyazás miatt áramszünet lesz március 28-án, csütörtökön reggel 8 órától várhatóan délután 4 óráig Felsőcsatár teljes területén, tehát a faluban és a szőlőhegyen is – közölte az áramszolgáltató.

Tovább olvasom

Harmadszor kapott hetest a Felsőcsatár az idei bajnokságban

2019. március 25.

Hét gólos vereséget szenvedett a Felsőcsatár szombaton a Bajánsenye vendégeként a 21. forduló mérkőzésén a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. Négy sárga lapot is sikerült begyűjteni.

Tovább olvasom

Feloldották az országos tűzgyújtási tilalmat

2019. március 22.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal – egyeztetve a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal – az ország teljes területén visszavonta a tűzgyújtási tilalmat – tájékoztatott dr. Kovács Györgyi HVB-elnök.

Tovább olvasom

Csütörtökön és vasárnap közös meccsnézés a klubban

2019. március 21.

Két Eb-selejtezőt játszik négy nap leforgása alatt a magyar labdarúgó válogatott. A csütörtöki és a vasárnapi mérkőzéseket közösen, kivetítőn nézhetik meg a felsőcsatáriak a kultúrház klubjában. Mindenkit várnak a szervezők.

Tovább olvasom

Most a döntetlennel is előbbre lehetett lépni a tabellán

2019. március 20.

0-2-ről fordítva döntetlent ért el vasárnap a Felsőcsatár hazai pályán az Őriszentpéter csapata ellen a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában.

Tovább olvasom

Az iskolások ünnepi megemlékezése a Tarisznyásokkal

2019. március 19.

Rendhagyó módon, a színjátszó szakköröseinek múltidézésével, az énekkarosok ráhangolásával, majd a Tarisznyások együttes megzenésített verseivel emlékeztek meg március 15-éről a felsőcsatári iskolások.

Tovább olvasom

Visszavágott a Tápláni KSK a Felsőcsatárnak az őszi vereségért

2019. március 11.

Pont nélkül tért haza a Felsőcsatár csapata vasárnap Táplánszentkeresztről, alulmaradt a tizenkilencedik fordulóban lejátszott mérkőzésen a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában.

Tovább olvasom

KSH lakossági adatfelvételre jelölték ki Felsőcsatárt

2019. március 7.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Felsőcsatár településen a hivatal elnöke által 2019-re engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre a korábbi évek gyakorlata szerint – tájékoztatott a hivatal.

Tovább olvasom

Mától tűzgyújtási tilalom van az ország egész területén

2019. március 6.

Március 6-tól, azaz mától az ország teljes területén érvényesek a tűzgyújtási tilalom idején betartandó korlátozások – hívta fel a figyelmet közleményében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Tovább olvasom

Győzelemmel kezdte a tavaszi idényt a Felsőcsatár csapata

2019. március 6.

Az örök rivális Szentpéterfa ellenében hazai győzelemmel kezdte a tavaszi idényt a Felsőcsatári KSK a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában lejátszott 18. fordulós meccsen.

Tovább olvasom