Aktuális

Félszáznál több új kötet érkezett a felsőcsatári könyvtárba

2020. október 27.

Az idei második “szállítmánnyal” félszáznál több, egészen pontosan ötvennégy új olvasnivaló érkezett a felsőcsatári könyvtárba a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtárból. A kötetek már a polcokon vannak.

Tovább olvasom

Súlyos vereségbe szaladt bele a Felsőcsatár Körmenden

2020. október 26.

Sorozatban harmadszor szenvedett vereséget, ezúttal szombaton a Körmend otthonában a Felsőcsatár együttese a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában, ahol a tizenegyedik fordulót rendezték a hétvégén.

Tovább olvasom

Kedden viszik el Felsőcsatárról a szelektíven gyűjtött hulladékot

2020. október 26.

A Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. közlése szerint október 27-én, kedden szelektívhulladék-gyűjtési nap lesz Felsőcsatáron.

Tovább olvasom

Tájékoztatás gazdasági épület lakóingatlanná történő átminősítéséről

2020. október 22.

Tájékoztatót tett közzé a felsőcsatári önkormányzat és a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal a gazdasági épületek lakóingatlanná történő átminősítésének lehetőségéről, annak jogszabályi hátteréről és magáról az ügymenetről.

Tovább olvasom

Mutatjuk a vasárnapi felsőcsatári kórustalálkozó videófilmjét

2020. október 21.

A koronavírus járvány miatt a valóságos helyszínről a virtuális térbe helyezték át a múlt vasárnapra tizenharmadik alkalommal meghirdetett plébániai kórustalálkozót. A csaknem fél órás filmet már több mint hatszázan nézték meg.

Tovább olvasom

Megint az utolsó percben dőlt el a három pont sorsa

2020. október 20.

Az utolsó percben lőtt góllal nyerte meg a mérkőzést a Csákánydoroszló vasárnap a Felsőcsatár otthonában a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. Az őszi tizedik fordulót játszották a csapatok.

Tovább olvasom

Egyedi szennyvíztisztító berendezések telepítése a szőlőhegyen

2020. október 20.

Pályázati lehetőség kínálkozik a felsőcsatári szőlőhegyen egyedi, teljesen környezetbarát szennyvíztisztító berendezések telepítésére. November 18-án este 6 órakor lakossági fórumot is tartanak a témában.

Tovább olvasom

Csütörtökön csak délig lesz ügyfélfogadás a toronyi hivatalban

2020. október 20.

A Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal közleményben értesíti a lakosságot, hogy a hivatalban október 22-én, csütörtökön csak déli 12 óráig lesz ügyfélfogadás.

Tovább olvasom

Jelölteket várnak az egyházközségi tanácsadó képviselő-testületbe

2020. október 15.

Hamarosan letelik az egyházközségi tanácsadó testületek öt éves megbízatása, ezért a megyés püspök erre vonatkozó rendelete szerint mindenütt meg kell újítani ezeknek a szervezeteknek a tagságát. Felsőcsatáron is.

Tovább olvasom

November 16-áig lehet beadni a szociális tűzifa iránti kérelmeket

2020. október 14.

November 16-ig várják a kérelmeket az idei szociális tűzifa támogatásra Felsőcsatár Község Önkormányzati Hivatalában, de azok leadhatók a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatalban is. Ezt hirdetményben tette közzé a település polgármestere.

Tovább olvasom