Aktuális

A felsőcsatári iskolások megemlékezése a nemzeti ünnepen

2018. március 14.

Megemlékezést tartottak az 1848-49-es forradalom és szabadságharc százhetvenedik évfordulóján szerdán a Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola diákjai és pedagógusai.

Tovább olvasom

Két halasztás után vasárnap rajtol a labdarúgó bajnokság

2018. március 13.

Az idény első két fordulójának elhalasztása után hivatalosan a 18. fordulóval rajtol a tervek szerint március 18-án, vasárnap a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportja. A Felsőcsatár a Szentpéterfát fogadja.

Tovább olvasom

Beszedeti az NHKV az elmaradt hulladékszállítási díjakat

2018. március 12.

Közleményben tudatta a települési polgármesterekkel, rajtuk keresztül a lakossággal a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV), hogy intézkedett az elmaradt hulladékszállítási díjak beszedéséről.

Tovább olvasom

Nőnapi ünnepséget tartottak a Felsőcsatári Nyugdíjas Klubban

2018. március 8.

A márciusi klubfoglalkozásra nagy izgalommal készültek a klub férfi tagjai, hiszen a nőnap megünneplése állt az összejövetel középpontjában. Az ünnepség szóvivője – Váradi István – az alábbi gondolatokkal üdvözölte a klub megjelent asszonyait:

Tovább olvasom

Ingatlan értékesítéséről is dönt kedden a képviselő-testület

2018. március 8.

Hét napirendi pont, köztük ingatlan értékesítése is szerepel a felsőcsatári képviselő-testület március 13-án, kedden délután fél 5-kor kezdődő nyilvános ülésén, amit az önkormányzati hivatalban tartanak.

Tovább olvasom

Az idén is lesz emléktúra március 15-én a Pinka szurdokban

2018. március 7.

A frissen megalakult Felsőcsatári Nyugdíjas Klub és a Pikamenti TKSE tagjait is várják a szervezők a Pinka szurdokba tervezett, Tóth Béláról elnevezett emléktúrára, ami március 15-én, jövő csütörtökön lesz.

Tovább olvasom

Hétfőtől helyettes védőnő látja el a feladatokat Felsőcsatáron

2018. március 6.

Március 5-étől, hétfőtől előre láthatóan két héten át helyettes védőnő látja el a feladatokat Felsőcsatáron. Az új védőnő várható munkába állásának ideje 2018. március 19-e.

Tovább olvasom

Jövő szombaton lesz a Pinka extrém terepfutó verseny

2018. február 23.

Az Alpokalja Szabadidősport és Környezetvédő Egyesület március 3-án, jövő szombaton ismét megrendezi Felsőcsatáron a Pinka extrém elnevezésű terepfutó versenyt, amely egyben a Vasi Terepfutó Sorozat harmadik állomása is lesz.

Tovább olvasom

Még egyszer – képgalériával – a megyei horvát bálról

2018. február 21.

A felsőcsatári horvát nemzetiségi és a települési önkormányzat együtt rendezte meg az idén a megyei horvát bált, amiről már többször beszámoltunk. Most Pezenhoffer Antalné írását közöljük, a galériában pedig Horváth Krisztina képei láthatók.

Tovább olvasom

A havazás miatt akadozhat a szemétszállítás is

2018. február 20.

A havazás miatt változhat a hulladék elszállításának megszokott rendje – tájékoztatott az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. Ahol esetleg elmarad az ürítés, ott a következő alkalommal a kuka mellé kihelyezett, zsákban gyűjtött hulladékot térítésmentesen elviszik.

Tovább olvasom