Aktuális

Szombaton kupameccs, jövő vasárnaptól indul a bajnokság

2015. augusztus 4.

Magyar Kupa-meccset játszik szombaton Perenyén a Felsőcsatári KSK, jövő vasárnap pedig indul a bajnokság őszi szezonja, elsőként a zanati gárdát fogadjuk hazai pályán.

Bár még csak egy gólyacsapat kergetőzik a felsőcsatári focipályán, hamarosan a labdarúgók is elfoglalják a gyepet. Indul az őszi szezon, most szombaton mindjárt egy kupameccsel.

A Felsőcsatári KSK augusztus 8-án este hat órakor Perenyén lép pályára a továbbjutásért a Magyar Kupában. Aztán egy héttel később, augusztus 16-án, vasárnap megkezdődik az őszi sorozat a megyei II. osztály Szombathelyi-csoportjában. Elsőként a zanati együttest fogadjuk Felsőcsatáron, a mérkőzés öt órakor kezdődik.

foci3

A csoport összes párosítása itt.

Érdekesség, hogy a sorsolás folytán szeptemberben három egymást követő hétvégén is idegenben játszik a Felsőcsatár, előbb Táplánszentkereszten, aztán Sében, majd Bozsokon lépnek pályára a fiúk. Majd következik két egymás utáni hazai meccs a Ják, illetve a Torony ellen. Együttesünk az őszi sorozatot november 22-én Balogunyomban zárja.

A Felsőcsatári KSK meccsei itt.

Szurkoljunk együtt most szombaton a továbbjutásért, jövő vasárnaptól pedig a minél több pont megszerzésért! Hajrá, Csatár!

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!