Aktuális

Lejárt a szavazás az edzőteremről – most a véradáson a sor

2015. augusztus 7.

Megújult honlapunk történetének első (nép)szavazásán azt kérdeztük: járnál-e edzőterembe, ha lenne ilyen a kultúrházban. A szavazók kétharmada igennel válaszolt. De tegyük gyorsan hozzá: mindössze hatan voksoltak.

Nem igazán hozta lázba weblapunk olvasóinak egyre népesebb táborát az a szavazásra bocsátott kérdés, hogy járna-e edzőterembe, ha lenne ilyen a kultúrházban. Mindössze hatan szavaztak. Ketten nem tudják eldönteni, négyen viszont az igen gombot nyomták meg.

Itt is felhívjuk a szavazók, a szavazni szándékozók figyelmét, hogy csak regisztrált olvasóinknak van lehetőségük a voksolásra. (Jelenleg harminckét feliratkozónk van, akik nem csupán a szavazásoknál aktivizálhatják magukat, hanem a fórumozásban és a hozzászólásokban is.)

Visszatérve az első kérdésre: az összesítés szerint a szavazók kétharmada használná az edzőtermet, ha lenne ilyen a kultúrházban. Talán jó lenne megtudni, kik ők és mit tennének meg azért, hogy a fenntartó tényleg elgondolkodjon ezen a kérdésen.

De lépjünk tovább.

Évekkel ezelőtt volt szervezett véradás Felsőcsatáron. Most nincs, bár egyfelől a rászorulóknak ugyanúgy – vagy még inkább – szükségük van a vérre, s talán a csatáriakból sem veszett ki az önzetlen segítésnek ez a fajtája. (A témáról szó volt az új képviselő-testület szerdai alakuló ülésén is.)

Íme az újabb lehetőség, hogy megkérdezzük az olvasókat, a felhasználókat, mit gondolnak a véradásról, illetve részt vennének-e szervezett véradáson Felsőcsatáron. Szeptember végéig várjuk a szavazatokat.

A szavazás itt:

És még egy információ: napokon belül elkészülnek a virágosítási akció képei, azokra is lehet majd szavazni.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!