Aktuális

Könnyedén győzte le a listavezető a továbbra is gyengélkedő Felsőcsatárt

2017. április 24.

Öt gólt rúgott a listavezető Vasszécseny hazai pályán a továbbra is gyengélkedő Felsőcsatárnak a huszonnegyedik forduló szombati mérkőzésén a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

A Felsőcsatári KSK a tavaszi idényben sorrendben a nyolcadik vereségét szenvedte el ezen a hétvégi találkozón.

Petőfi SE Vasszécseny-Felsőcsatári KSK 5-1 (4-0)

Felsőcsatár: Szabó – Gerencsér (Kiss G.), Csoknyai (Vargovics), Cobzaru, Tóth A. (Kiss M.) – Böhm, Kopácsi, Schmalzl, Tieber – Szabó B., Horváth L.

Esélyt se adott a listavezető a vendég Felsőcsatárnak, a hazaiak már az első percben betaláltak, majd hat perccel később 2-0-ra módosították az eredményt. A henger folytatódott, az első negyed óra végén már három góllal vezettek a vasszécsenyiek, akik újabb negyed óra elteltével beállították az első félidő végeredményét.

A második játékrészben a biztos és nagyarányú vezetés birtokában alacsonyabb fokozatra kapcsoltak a házigazdák, némi teret engedve a vendégeknek. Gerencsér (felvételünkön) révén sikerült is a gólszerzés, de a vasszécsenyiek fölénye továbbra is érvényesült. Az ötödik hazai gólt a 65. percben lőtték.

A Felsőcsatár nyolc tavaszi meccs után is pont nélkül áll a tabella utolsó előtti helyén. Április utolsó vasárnapján délután 5 órai kezdéssel a mögöttünk tanyázó Táplán lesz a vendég. Épp itt az ideje, hogy ellenük végre megszerezzük az első győzelmet.

Ifi:

Petőfi SE Vasszécseny-Felsőcsatári KSK 3-0 (0-0)

A fiataloknak se sikerült a pontszerzés, így egy hellyel visszacsúszva most az ötödikek a tabellán. A góllistán második Csák Dominik ezúttal nem játszott.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!