Aktuális

Egy súlyos vereség és egy döntetlen a húsvéti mérleg

2019. április 23.

Két fordulót is lebonyolítottak a húsvéti hosszú hétvégén a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. A Felsőcsatár pénteken újabb súlyos vereséget szenvedett, vasárnap viszont egy döntetlennel vigasztalódhatott.

A 25. és a 26. fordulót játszották a csapatok a húsvéti hétvégén.

Tutitextil Körmend VSE-Felsőcsatári KSK 12-1 (2-1)

Felsőcsatári KSK: Szabó C. – Csoknyai, Simon K., Kiss M., Horváth Sz. – Krancz Gy. (Veres), Schmalzl (Windisch), Tieber (Kopácsi), Virág – Horváth L., Perlaki (Takács)

Érdekesség:

Viszonylag kiegyenlített játékot hozott az első félidő, amelynek végén a vendéglátók tíz emberre fogyatkoztak. Ennek ellenére egyetlen félidő alatt tíz gólt lőttek a Felsőcsatárnak, amely a hetvenedik perc tájékán hét perc alatt öt gólt kapott.

Felsőcsatári KSK-Nárai SK 3-3 (3-1)

Felsőcsatári KSK: Szabó C. – Csoknyai, Horváth L. (Veres), Varga (Perlaki), Horváth Sz. – Krancz Gy., Schmalzl (Kopácsi), Tieber, Böhm – Virág (Windisch), Simon K. (Takács B.),

Érdekesség: A Felsőcsatár már a 25. percben 3-1-re vezetett, mindkét csapat egy-egy büntetőt értékesített. A 60. percben aztán már egál volt az állás, a vendégek egy újabb büntetőből szerzett találattal hozták a döntetlent. Schmalzl (képünkön) két gólt szerzett ezen a mérkőzésen.

A Felsőcsatár pozíciója nem változott a tabellán, ám a kapott gólok száma immár 96, ami csaknem négy gólos meccsátlagnak felel meg. Szombaton Tanakajdra látogat a csapat, a vendégek az ötödik helyről várják a mérkőzést, ami fél 5-kor kezdődik.

Ifi:

Tutitextil Körmend VSE-Felsőcsatári KSK 7-0 (4-0)

Felsőcsatári KSK-Nárai SK 9-1 (3-0)

Terentii öt gólt lőtt.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!