Aktuális

A felsőcsatári sportkör mozgósította a legtöbb civil véradót

2021. április 14.

Kiemelkedő teljesítménnyel a legtöbb véradót mozgósító szervezet címet nyerte el és ajándékcsomagot kapott a Felsőcsatári KSK a legutóbbi, negyedik alkalommal megszervezett civil véradáson. A sportkör felhívására heten adtak vért a szombathelyi vérellátó állomáson.

Negyedik alkalommal szervezett civil véradást a Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ az Országos Vérellátó Szolgálat együttműködésével március 24-én és 25-én a Szombathelyi Területi Vérellátó Központba. Ahogy az ősszel meghirdetett akciós során, úgy ezúttal is mozgósított a véradásra a Felsőcsatári KSK nevében Kiss András sportköri vezető. A felsőcsatáriak felhívását itt tettük közzé. Nem is hiába, hiszen a sportkör szervezésében összesen heten nyújtották a karjukat. Felsőcsatárról Bencsics Aliz, Bencsics Szilvia, Cseri Bertalan, Handari Tamás és Kiss András, hozzájuk csatlakozott a helyi labdarúgókkal jó kapcsolatokat ápoló Honvéd Sé SE képviseletében Horváth László és Solymosi Miklós.

A civil véradáson a két nap során több mint ötvenen vettek részt. A legtöbben a felsőcsatári sportkör szervezésében, így a Felsőcsatári KSK büszkélkedhet azzal a remek teljesítménnyel, hogy erre az akcióra ők mozgósították a legtöbb véradót. A jutalmuk pedig egy ajándékcsomag, amit három Vas megyei termelői piac kínálatából állítottak össze a Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársai. Erről egy videó is készült, amit itt lehet megtekinteni.

Az ajándékcsomagot Cseri Bertalan és Kiss András vette át a vasi civil szolgáltató központban.

A véradóknak ebben a Facebook bejegyzésben mondott köszönetet a Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!